top of page

BIE BAYS...Daar is 't altied feest. 

Bays, wie kent het niet? Een gezellige kroeg wat zich de afgelopen jaren toch maar mooi weer op de kaart heeft gezet. Gezellig met een biertje aan de bar, baysburger of buffetje erbij...thuis of bij ons, er is écht van alles mogelijk! In het hartje van Reutum aan de kerkstraat is Bays gevestigd. Met verschillende zalen, cafetaria en stamcafé voorzien wij iedereen van een portie gezelligheid.  Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Lees meer, doe inspiratie op maar schroom ook zeker niet om te bellen! 

- Team Bays -

Bie Bays

Oergezellig, persoonlijk en met een nuchtere blik...dat is waar Bays voor staat. Lees meer over Bays, de zalen en hoe wij de handen uit de mouwen steken!

93625759_xl_edited.jpg

Feestje

Voor elk wat wils...bij Bays is van alles mogelijk! Met verschillende activiteiten, arrangementen en keuze in zalen en aankleding is elk feestje geheel naar eigen hand te zetten. 

101481889_xl_edited.jpg

UITGAAN & Evenementen

Het buitenfeestje, de top750 of draai je eigen bar? Bays biedt mogelijkheden van klein tot groot! Blijf op de hoogte van de gaafste evenementen, uitgaansavonden en lees meer.

Cafetaria

Hmmm...Heerlijk toch? Een lekker ijsje of vers frietje, bekijk snel onze menukaart en nieuwste acties.

bottom of page