top of page
Banner website drive thru.png
logo drive thru.png

KOM EN BELEEF
TEVENS DE MOOIE 

ROUTE VAN REUTUM

IN HET LICHT! 

VANAF ZATERDAG

11 DECEMBER.

kerstman.png

In december staat Reutum al jaren lang in het licht! De uitgestippelde route is dit jaar van 11 t/m 26 december te rijden en leid je kriskras door Reutum langs allerlei licht-spektakels. Dit jaar maken we er een extra groot feest van in de weekenden met een geweldige DRIVE THRU Bie Bays. Dus stap in je auto en kom naar Reutum op vrijdag, zaterdag of zondag en begin je avontuur bij ons! Waan je in winterse sferen met onze vuurkorven, sneeuw(kanon) en koek en zopie kraam om goed verzorgd op pad te kunnen gaan met de auto! Start van de lichtroute is bij het kerkplein. Ook tijdens en na de route staan we klaar vanaf 17 uur met winterse versnaperingen! HMMM...Laat het lichtspektakel maar beginnen.

Download het menu!

kerstboom.png
kerstboom.png

HO HO HO...
De feestdagen komen er weer aan!

Tot 20 december bestel je bij Bays weer de heerlijke en inmiddels welbekende kerstmenu's! Van voorgerechten tot complete menu's met smakelijke bijgerechten...wij maken het graag voor je! Hoe lekker is dat? Geen gedoe, geen boodschappen nodig én geen afwas...wat wil je nog meer? Gemakkelijk bestellen zeker? Dat kan! 

Vorig jaar was het een groot succes en moesten we de bestellingen zelfs stopzetten! Wees er dus snel bij! 

Bekijk hieronder het menu:

kerstboom.png

WELKOM...Bie Bays

Bays is de gezelligste kroeg van Reutum en omstreken. Met onze nuchtere instelling en groot enthousiasme steken wij graag de handen uit de mouwen! Bij Bays is alles mogelijk, van een klein feestje tot een groot evenement...samen denken we graag wat moois uit! Neem gerust een kijkje op de site voor meer informatie en schroom zeker niet om te bellen of kom langs, de koffie staat klaar! 

- Team Bays -

meid.png

Bie Bays

Oergezellig, persoonlijk en met een nuchtere blik...dat is waar Bays voor staat. Lees meer over Bays, de zalen en hoe wij de handen uit de mouwen steken!

93625759_xl_edited.jpg

Feestje

Voor elk wat wils...bij Bays is van alles mogelijk! Met verschillende activiteiten, arrangementen en keuze in zalen en aankleding is elk feestje geheel naar eigen hand te zetten. 

101481889_xl_edited.jpg

UIT Bie Bays
 

Het buitenfeestje, de top750 of draai je eigen bar? Bays biedt mogelijkheden van klein tot groot! Blijf op de hoogte van de gaafste evenementen, uitgaansavonden en lees meer.

Cafetaria

Hmmm...Heerlijk toch? Een lekker ijsje of vers frietje, bekijk snel onze menukaart en nieuwste acties.

AFHALEN...Bie Bays

We kunnen de kop niet laten hangen...onze cafetaria blijft open voor afhaal en we hebben ook heerlijke afhaalgerechten! Geniet dus thuis van onze heerlijke gerechten en maak er zelf een feestje van! Bekijk en bestel snel! Andere wensen of vraag naar de mogelijkheden...Bel ons!  

pijl2.png

NIEUWS...van Bays

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, dat is leuk toch? De gaafste feestjes, leukste roddels, nieuwste gerechten of mogelijkheden...je vindt ze hier! 

Wil je helemaal op de hoogte blijven van alles wat er bij ons op de planning staat?  Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. 

meid2.png
bottom of page