top of page
balk facebook JUNI 2020.png

WELKOM...Bie Bays

Bays is de gezelligste kroeg van Reutum en omstreken. Met onze nuchtere instelling en groot enthousiasme steken wij graag de handen uit de mouwen! Bij Bays is alles mogelijk, van een klein feestje tot een groot evenement...samen denken we graag wat moois uit! Neem gerust een kijkje op de site voor meer informatie en schroom zeker niet om te bellen of kom langs, de koffie staat klaar!

meid.png

- Team Bays -

WhatsApp Image 2022-02-14 at 16.44.26.jpeg

Bie Bays

Oergezellig, persoonlijk en met een nuchtere blik...dat is waar Bays voor staat. Lees meer over Bays, de zalen en hoe wij de handen uit de mouwen steken!

WhatsApp Image 2022-02-14 at 16.44.39.jpeg

Feestje

Voor elk wat wils...bij Bays is van alles mogelijk! Met verschillende activiteiten, arrangementen en keuze in zalen en aankleding is elk feestje geheel naar eigen hand te zetten. 

101481889_xl_edited.jpg

UIT BIE Bays

Het buitenfeestje, de top750 of draai je eigen bar? Bays biedt mogelijkheden van klein tot groot! Blijf op de hoogte van de gaafste evenementen, uitgaansavonden en lees meer.

Hmmm...Heerlijk toch? Een lekker ijsje of vers frietje, bekijk snel onze menukaart en nieuwste acties.

AFHALEN...Bie Bays

De cafetaria is geopend voor afhaal, maar daarnaast hebben wij ook heerlijke afhaalgerechten voor u. Maak er thuis een feestje van door te genieten van onze gerechten!

 

Heeft u andere wensen? Bel ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

pijl2.png

NIEUWS...van Bays

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, dat is leuk toch? De gaafste feestjes, leukste roddels, nieuwste gerechten of mogelijkheden...je vindt ze hier! 

Wil je helemaal op de hoogte blijven van alles wat er bij ons op de planning staat?  Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. 

meid2.png
bottom of page