top of page
1/3
balk facebook JUNI 2020.png

WELKOM...Bie Bays

Bays is de gezelligste kroeg van Reutum en omstreken. Het is niet voor niets dat wij bekend staan om onze nuchtere instelling en ons grote enthousiasme. Wij steken onze handen namelijk graag voor u uit de mouwen.

 

Bij Bays is alles mogelijk. Van een klein feestje tot een heus evenement: samen denken we wat moois uit om er een topfeest van te maken!

 

Meer informatie hebben? Neem een kijkje op de site, bel naar 0541 670 201 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

meid.png

- Team Bays -

WhatsApp Image 2022-02-14 at 16.44.26.jpeg

Bie Bays

is het altijd oergezellig! Bays staat bekend om het persoonlijke contact met een Twentse nuchtere blik. Lees hier meer over Bays, over de zalen en hoe wij de handen voor u uit de mouwen steken!

WhatsApp Image 2022-02-14 at 16.44.39.jpeg

Feestje

Met verschillende activiteiten en arrangementen is er een overvloed aan mogelijkheden. De keuze in zalen en de aankleding zorgen ervoor dat elk feestje geheel naar eigen hand te zetten is!

101481889_xl_edited.jpg

Uit bie Bays
 

Het buitenfeestje, de Top 750 of Draai je eigen bar? Bij Bays biedt mogelijkheden van kleine feestjes tot grote partijen! Blijf op de hoogste van de gaafste evenementen, de lekkerste uitgaansavonden en lees meer.

Cafetaria

 Een lekker ijsje of vers frietje?

Bekijk snel onze menukaart en nieuwste acties.

AFHALEN... bie Bays

De cafetaria is geopend voor afhaal, maar verder hebben wij ook heerlijke afhaalgerechten voor u. Maak er thuis een feestje van door te genieten van onze gerechten!

 

Heeft u andere wensen? Bel ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

pijl2.png

NIEUWS...van Bays

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, dat is leuk toch? De gaafste feestjes, leukste roddels, nieuwste gerechten of mogelijkheden...je vindt ze hier! 

Wil je helemaal op de hoogte blijven van alles wat er bij ons op de planning staat?  Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. 

meid2.png
bottom of page