top of page
Logo top750.png

Van 18 t/m 21 mei gaat BIE Bays het dak er weer af, met de top 750 van Accent FM. Op 21 mei hebben wij als klapper op de vuurpijl, TRIBUTE TO THE CATS op ons podium...Daar wil je toch bijzijn? 

Meer informatie vind je op onze social media, maar tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link! Wees er snel bij!

DUS

AccentFM Top 750 van 18 t/m 21 mei

gewoon weer BIE Bays!

Het hele weekend feest, maar als klapper hebben wij op 21 mei de TRIBUTE TO THE CATS IN THE HOUSE! Maar dat is niet alles, ook geweldige artiesten als HELENE FISCHER DOUBLE gaan ervoor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt.

Bestel alvast snel en gemakkelijk de tickets online via de knop hiernaast (17,50 per kaart). 

Ben jij erbij? 

Meer informatie volgt! 

Op Het

Schermafbeelding 2022-03-14 om 16.24.03.png
lijstbarok.png
logo tttc.png

TICKETS

Tickets zijn online beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

 

WhatsApp Image 2022-02-14 at 16.44.26.jpeg

Bie Bays

Oergezellig, persoonlijk en met een nuchtere blik...dat is waar Bays voor staat. Lees meer over Bays, de zalen en hoe wij de handen uit de mouwen steken!

WhatsApp Image 2022-02-14 at 16.44.39.jpeg

Feestje

Voor elk wat wils...bij Bays is van alles mogelijk! Met verschillende activiteiten, arrangementen en keuze in zalen en aankleding is elk feestje geheel naar eigen hand te zetten. 

101481889_xl_edited.jpg

UIT BIE Bays

Het buitenfeestje, de top750 of draai je eigen bar? Bays biedt mogelijkheden van klein tot groot! Blijf op de hoogte van de gaafste evenementen, uitgaansavonden en lees meer.

Cafetaria

Hmmm...Heerlijk toch? Een lekker ijsje of vers frietje, bekijk snel onze menukaart en nieuwste acties.

AFHALEN...Bie Bays

We kunnen de kop niet laten hangen...onze cafetaria blijft open voor afhaal en we hebben ook heerlijke afhaalgerechten! Geniet dus thuis van onze heerlijke gerechten en maak er zelf een feestje van! Bekijk en bestel snel! Andere wensen of vraag naar de mogelijkheden...Bel ons!  

pijl2.png

NIEUWS...van Bays

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, dat is leuk toch? De gaafste feestjes, leukste roddels, nieuwste gerechten of mogelijkheden...je vindt ze hier! 

Wil je helemaal op de hoogte blijven van alles wat er bij ons op de planning staat?  Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. 

meid2.png
bottom of page