top of page

BIE BAYS...Daar is 't altied feest. 

Bays, wie kent het nou niet?! Een gezellige kroeg in het hartje van Reutum wat zich de afgelopen jaren weer mooi op de kaart heeft weten te zetten.

 

Een biertje aan de bar? Onder het genot van een Baysburger uit de eigen cafetaria? Of toch thuis genieten van een heerlijk buffetje? Bij Bays is écht mogelijk! Persoonlijk contact staat bij ons voorop en samen denken wij wat uit zodat alles naar uw wens is. Met verschillende zalen, een cafetaria en een stamcafé hebben wij de mogelijkheden om iedereen te voorzien van een fatsoenlijke portie gezelligheid!

 

Lees meer, laat je inspireren en schroom zeker niet te bellen!

- Team Bays -

Bie Bays

Oergezellig, persoonlijk en met een nuchtere blik...dat is waar Bays voor staat. Lees meer over Bays, de zalen en hoe wij de handen uit de mouwen steken!

93625759_xl_edited.jpg

Feestje

Voor elk wat wils...bij Bays is van alles mogelijk! Met verschillende activiteiten, arrangementen en keuze in zalen en aankleding is elk feestje geheel naar eigen hand te zetten. 

101481889_xl_edited.jpg

UITGAAN & Evenementen

Het buitenfeestje, de top750 of draai je eigen bar? Bays biedt mogelijkheden van klein tot groot! Blijf op de hoogte van de gaafste evenementen, uitgaansavonden en lees meer.

Cafetaria

Hmmm...Heerlijk toch? Een lekker ijsje of vers frietje, bekijk snel onze menukaart en nieuwste acties.

bottom of page