top of page
meid.png

DONNIE

HOP! Er kan weer gefeest worden BIE Bays!

Ouderwets gezellig UIT met vette artiesten! 

Een paar avonden per jaar gaan we weer echt LOS!

12 maart gaat het dak eraf met niemand minder dan DONNIE!

Ben jij er ook bij? Bestel snel je tickets voor het eerste event!

LET OP 17+

Met ...                

12 MAART | DONNIE 

Dat Donnie werd gezien als protogé van De Jeugd is met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats geen vreemde aanname. Na zichzelf met zijn eerste mixtape gekroond te hebben tot 'Leipie Van Het Plein' dropte hij zijn debuutalbum 'Mannelogie'. Het album werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases van 2015, mede dankzij tracks als 'Batras' en 'Wubbo Ockels'. Met het daaropvolgende 'Loei Ordinair' en 'BFMJT' werkt Donnie zijn sound nog verder uit, met onder andere 'De Tuinslang' verovert hij zijn plek aan de Nederlandse top. De track 'Snelle Planga' ging met bijna 2 miljoen streams viraal, en laat zien hoe Donnie een meester is in het creëren van hypes. Hier bleef het echter niet bij. In 2019 dropt Donnie zijn album 'Door Het Licht', met tracks als 'Barry Hayze' en 'Kwijt'. De release resulteerde vrijwel direct in een tour door Nederland en een stukje België. Niet heel lang hierna stond 'de man van money en vlees' op het grote podium van Lowlands te performen als een echte rockster. Het is dus vrijwel zeker dat Donnie door blijft gaan om elke zaal op zijn kop te zetten

... en 12 maart komt hij dat doen BIE Bays! 

UIT BIE BAYS

Ouderwets gezellig UIT!

Naast Donnie voorzien wij natuurlijk ook andere gave DJ's in de disco en staan we voor jullie klaar met de lekkerste drankjes achter de bar!

Schermafbeelding 2021-10-25 om 14.21.43.png
lijstbarok.png

TICKETS

Bestel je tickets van te voren. Hoe eerder je besteld, hoe voordeliger je ticket! 

Het eerste drankje is dan gratis van ons! 

pijl2.png

WELKOM...Bie Bays

Bays is de gezelligste kroeg van Reutum en omstreken. Met onze nuchtere instelling en groot enthousiasme steken wij graag de handen uit de mouwen! Bij Bays is alles mogelijk, van een klein feestje tot een groot evenement...samen denken we graag wat moois uit! Neem gerust een kijkje op de site voor meer informatie en schroom zeker niet om te bellen of kom langs, de koffie staat klaar! 

- Team Bays -

meid.png
WhatsApp Image 2022-02-14 at 16.44.26.jpeg

Bie Bays

Oergezellig, persoonlijk en met een nuchtere blik...dat is waar Bays voor staat. Lees meer over Bays, de zalen en hoe wij de handen uit de mouwen steken!

WhatsApp Image 2022-02-14 at 16.44.39.jpeg

Feestje

Voor elk wat wils...bij Bays is van alles mogelijk! Met verschillende activiteiten, arrangementen en keuze in zalen en aankleding is elk feestje geheel naar eigen hand te zetten. 

101481889_xl_edited.jpg

UIT BIE Bays

Het buitenfeestje, de top750 of draai je eigen bar? Bays biedt mogelijkheden van klein tot groot! Blijf op de hoogte van de gaafste evenementen, uitgaansavonden en lees meer.

Cafetaria

Hmmm...Heerlijk toch? Een lekker ijsje of vers frietje, bekijk snel onze menukaart en nieuwste acties.

AFHALEN...Bie Bays

We kunnen de kop niet laten hangen...onze cafetaria blijft open voor afhaal en we hebben ook heerlijke afhaalgerechten! Geniet dus thuis van onze heerlijke gerechten en maak er zelf een feestje van! Bekijk en bestel snel! Andere wensen of vraag naar de mogelijkheden...Bel ons!  

pijl2.png
bottom of page