top of page
DSC05168.jpg

Heerlijke catering

Van of bie Bays

Een lekkere versnapering wordt toch iedereen blij van? En je kan het zo gek maken als je zelf wil. Van hapje, tot buffet, diner of toetje... Allergieën of di​ëten? Ook draaien we onze hand niet voor om. Bekijk de pagina om de catering opties (bij ons of op locatie) te bekijken!

Buffet opties

Lekker makkelijk in grote schalen en chafing dishes, aangevuld met sausjes en heerlijke lekkernijen. Ga je voor tradioneel? Of allemaal kleine hapjes? Stamppot? Alles is mogelijk!

DSC05157.jpg
DSC02386.JPG

Hapjes

Een gewone bitterbal? Ja... ook dat kan! Maar natuurlijk ook luxe hapjes, warm of koud, Spaans, Italiaans, Japans of gewoon lekker een Nederlands blokje kaas. Neem eens contact met ons op; dan kijken we naar de mogelijkheden bij je thuis of voor een feestje in een van onze zalen.

Diner

Hoe leuk is het om met je personeelsfeest of bruiloft met zijn allen aan ronde of een lange tafel te zitten? En dan te genieten van een heerlijk diner! Dat is mogelijk. 

 

Laten we samen kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden vanuit onze keuken. 
 

DSC05212.jpg
68ECD0C1-A5F6-48C2-A5D9-A21242AD79C4_1_105_c.jpeg

BBQ 

Heerlijk toch!

Vlees, vis, salades & brood. Lekkere bijgerechten op de BBQ of ernaast.. we kunnen het zo gek maken als jij wil! Mogen we met de green egg langskomen? Roken we zalm of gaan we traditioneel te werk? Alles is mogelijk! 

Broodjes

Lekker om de avond mee af te sluiten

Hoe lekker, tijdens je feestje een lekker broodje met warm vlees, gehaktballetjes, saté, shoarma of dergelijke. Natuurlijk willen wij dat verzorgen!

03bf9f97-b9d4-4897-800c-b0bd19f0c420.JPG

Nog meer mogelijkheden zien?

Bekijk ons foto-album!
bottom of page