top of page
PHOTO-2022-05-25-19-53-16.jpg

Een gezellig feestje...

Met of bie Bays

Voor elk wat wils... BIE Bays is van alles mogelijk! Met verschillende activiteiten, arrangementen en keuze in zalen en aankleding is elk feestje geheel naar eigen hand te zetten. We geven je hieronder graag wat opties, maar schroom ook zeker niet om met ideeën aan te kloppen, want eigenlijk is niks ons te gek!

De mogelijkheden

Zalen

Bij Bays kun je terecht voor heel veel soorten feesten; van groot tot klein. Denk aan een feestje voor je (50e) verjaardag, bruiloft of jubileum. Met je familie, personeel of vrienden... we maken er wat moois van!

Wij hebben diverse zalen tot beschikking, die we naar wens helemaal kunnen aankleden en eventueel ook bij elkaar kunnen voegen. Dus... kom jij een gezellig feestje vieren in De grote zaal, Disco, Voorcafé, Pub or Bar? 

Er is bij ons ruime (gratis) parkeermogelijkheid, garderobe en andere gemakkelijke voorzieningen om de basis van je feestje te leggen. 

WhatsApp Image 2022-02-14 at 16.44.39.jpeg
PHOTO-2022-05-25-19-53-13.jpg

Grote 
Zaal

Voor alle feesten, groot of klein... in te richten.

DSC05096.jpg

De Pub

Voor de kleine, maar fijne feestjes!

DSC_4312.JPG

Disco

Voor alle mogelijkheden; met DJ en alle gezelligheid die je verwacht.

WhatsApp Image 2022-02-14 at 16.44.26.jpeg

Voorcafé

Bays Voorcafé (BVC)... daar is het altijd gezellig!

DSC05102.jpg

Feestcafé

Perfect voor een (halve) Abraham of Sarah feestje. Of wat dacht je van de afterparty?

Catering tuin.jpg

Feest op locatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om je feestje op locatie (thuis of ergens anders) te organiseren. We denken dan graag met je mee over het plaatsen van meubilair, aankleding een bar (eventueel met personeel) en catering! Nog andere wensen... vast ook mogelijk! We ontzorgen graag dus denken natuurlijk met je mee. 

Veel van deze mogelijkheden hebben wij in huis, maar we hebben ook onze contacten om van jouw feestje een geweldige herinnering te maken! 

Catering

Lekker makkelijk

Een lekkere versnapering wordt toch iedereen blij van? En je kan het zo gek maken als je zelf wil. Van hapje, tot buffet, diner of toetje... Allergieën of di​ëten? Ook draaien we onze hand niet voor om. Bekijk de pagina om de catering opties (bij ons of op locatie) te bekijken!

DSC02400.JPG
PHOTO-2023-09-03-09-42-52 2.jpg

Thema?

Zeker!

Cocktailbar? Tirolerfeest? Lichtgevende dansvloer? Casino met rode loper? We hebben het allemaal voorbij zien komen... en leuk dat het was! Kom dus gerust met je ideeën of laat ons meedenken. 

Nog meer mogelijkheden zien?

Bekijk ons foto-album!
bottom of page